Hitta hit

 

 

Österåkers Hundungdom håller till i Åkersberga, tre mil norr om Stockholm.

Vi delar stuga och planer med Österåkers Brukshundklubb.

 

Mönstringsvägen 13, 184 33 Åkersberga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommunalt

 

Närmaste busshållplats heter Össebyvägen. Från den går du längs med Mönstringsvägen och följer sedan samma vägbeskrivning som för bilister.

 

 

Med bil

 

Från E18 och Norrortsleden: Roslagsvägen/276, Ta av till Vänster från Roslagsvägen / 276:an (avtag Österåkers kyrka) till Sockenvägen och följ den till avtag Mönstringsvägen (höger sida). Kör till slutet av den och sväng sedan höger. Håll sedan vänster där vägen delar sig för att komma till klubbstugan.

 

Norrifrån väg 276: Roslagsvägen/276, Ta av till Höger från Roslagsvägen / 276:an (avtag Sjökarby) och följ Sjökarbyvägen som sedan övergår i Sockenvägen. Följ vägen till avtag Mönstringsvägen (vänster sida). Kör till slutet av den och sväng sedan höger. Håll sedan vänster där vägen delar sig för att komma till klubbstugan.

 

 

Observera!

 

Då den sista delen av vägen upp till klubbstugan också är till för räddningstjänsten är det enligt lag förbjudet att genom parkering eller på annat sätt hindra utryckningsfordon att komma fram. Parkering utefter vägen är således förbjuden. Lilla parkeringen närmast klubbstugan har plats för 8 bilar. Använd stora parkeringen, som ligger strax till vänster då man svängt av från Mönstringsvägen.