KURSINFO


Vad roligt att just du vill gå kurs hos ÖHU! Vi erbjuder bland annat kurser i agility, rallylydnad, freestyle och nose work. På dessa kurser är du som är medlem i Österåkers HU och Österåkers BK varmt välkommen att delta på. Om du saknar någonting i vårat kursutbud eller har någon fundering, tveka inte att höra av dig till oss om dina tankar. Du når oss bäst genom mail, osterakershundungdom@gmail.com. 


Vilka får gå ÖHUs kurser?

På våra kurser måste hunden ha uppfyllt den ålder kursen kräver vid kursstart samt vara fullt vaccinerade. Du måste även vara medlem i Österåkers HU eller Österåkers BK. Till varje kurs finns förkunskapskrav som kan veriera mellan våra kurser. Har du några funderingar är du varmt välkommen att höra av dig.


Min hund kan inte vara lös, kan jag gå kurs ändå?

Är du osäker på om du uppfyller kraven för kursen? Har din hund lite svårt att vara lös bland andra hundar? Maila oss och fråga om det går att lösa ändå. Ibland fungerar det att ha hunden kopplad eller i lina, det beror på hur den kursen är upplagd. Ibland har vi även ett staket runt planerna. Annars är ett alternativ att ta privatlektioner för någon av våra duktiga instruktörer.


Hur går anmälan till?

Under varje kursflik finns anmälningsformuläret längst ner på sidan, där fyller du i alla uppgifter och information. 

När vi har fått din anmälan kommer vi att skicka ut ett mejl till er med en bekräftan om ni har kommit med i kurser eller inte. Kontrollera därför att er e-postadress stämmer då det är där ni kommer få all information. Det kan dröja någon dag innan ni får bekräftelsemejlet men har det inte kommit efter en vecka kontakta gärna oss då ifall att det har blivit något fel. Cirka en vecka innan kursstart skickas även en kallelse ut med information kring kursen.

Anmälan är bindande när den har kommit till oss, vilket innebär att anmälan endast betalas tillbaka genom uppvisade av veterinärintyg eller läkarintyg. Skulle du sen inte kunna gå kursen av någon anledning, hör av dig till oss.


Inte medlem än?

Som medlem i Österåkers hundungdom erbjuder vi dig ett gäng olika kurser, läger, medlemsdagar och andra roliga aktiviteter. Kolla under fliken MEDLEM för att ta reda på fler förmåner samt hur du går tillväga


Om det är för få anmälda?

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser där det är för få anmälda